Sovsats (80 bilder): utrustning, sorter, populära modeller och priser

Sovsäng i sovrummet, inredd i modern klassisk stil

Sovsäng i sovrummet, inredd i modern klassisk stil

Ett sovrum är det speciella rummet där varje ägare har nästan samma möbel. Detta används av tillverkare och erbjuder färdiga sovrumssatser för alla smaker och till olika priser. Antalet objekt i ett sovrum kan variera från två till mer än tio. Efter att ha kommit till affären och tittat på katalogen kan du välja så många föremål du behöver från en ganska omfattande samling, gjord i samma stil. Så vad ska vi köpa? Låt oss försöka lista ut det tillsammans!

Skandinavisk stil mysig sovrumsdesign

Skandinavisk stil mysig sovrumsdesign

Lantlig design ger ditt sovrum en mysig känsla

Lantlig design ger ditt sovrum en mysig känsla

Sovrumsset: foton, alternativ och priser

Även om sängen anses vara drottningen i sovrummet, glöm inte om en kvalitetsmadrass, eftersom det beror på madrassen om din sömn blir frisk och sund. Genom att välja ett specifikt headset kommer du att kunna välja sängens storlek, men tyvärr inte dess modell.

Råd! Det är möjligt att utrusta sängen med utdragbara nischer för sängkläder, men mot en extra kostnad.

Modell Specifikationer Pris Foto
Sovrum modulär Loft Tobacco Oak köpa Kroppsmaterial: laminerad spånskiva, metall; Fasadmaterial: laminerad spånskiva; Brun färg; I uppsättningen ingår: Loftsäng Tobaks ek (206,6x182x93 cm); Nattbord Loft Tobacco Oak (2 delar) 71 430 rub.
Sovrum STIL-1 köpa Moduler som ingår i paketet: byrå 800 * 830 * 450; Säng: sovplats (1600x800x2000); Panel (800x600x20); Sängbord (2 st.) (410х474х410); 4-vings garderob med 2 speglar (1600x2200x500). 26 150 rbl.
Sovrum Comfort-1 Set köpa I uppsättningen ingår: Nattbord (2 st) (38x35x70); Byrå (80x44x72); Säng (164x205x70) Madrass ingår inte i sängens pris! Kan kompletteras i avsnittet om extra utrustning. Den rekommenderade storleken på madrassen är 1600×2000 mm.; 4 x vingarderob (160x190x50) 16 020 rub.
Vasilisas sovrum (set 2) köpa Setet innehåller: en dubbelsäng, ett sängbord, ett bord, en spegel och en hörngarderob; Fasadmaterial: MDF-16 /22 Kronospan Szczecinek (Polen) / PVC Alfaterm (Italien); Kroppsmaterial: ДСП-16/25 Kronospan Szczecinek (Polen); Hårdvara och rullguider material: GTV (Polen), Hettich (Tyskland). 116 885 rub.
Sovrumset Juno 2 köpa Fasadmaterial: Spegel; Kroppsmaterial: laminerad spånskiva; Headset komplett set: byrå, säng, sminkbord, sängbord, skjutbar garderob 17 500 rubel.
Sovrumset Juno 5 köpa Fasadmaterial: Spegel; Kroppsmaterial: laminerad spånskiva; Headset komplett set: garderob, byrå, säng, sängbord 20 000 rubel.
Sovrum ARINA-1 köpa Moduler som ingår i satsen: byrå (800x830x430), säng (1600x800x1900), toalettbord (950x910x430), sängbord (2 st.) (410x474x430), 3-vings garderob med speglar (1200x2080x500). 21 490 rbl.
Sovsäng Basia köpa Tillverkare: Disavi; Fasadmaterial: laminerad spånskiva; Kroppsmaterial: laminerad spånskiva; Komplett uppsättning: Bord (800 × 420 × 750 mm); Glidande garderob (1300 × 500 × 2000 mm); Byrå (800 × 420 × 800 mm); Säng (1652 × 2236 mm); Sängbord (400 × 380 × 990 mm) – 2 st. 13 990 RUB.
Juliannes sovrum köpa Ramfärg: Ferrara ek; Fasadfärg: Ferrara Oak, Cilegio Nostrano; Fasadmaterial: spånskiva, spegel; Rammaterial: laminerad spånskiva; Paketet innehåller: Säng (160×200); Skåp; Sängbord (2 st.); Byrå; 27 710 rbl.
Sovrum SOFIA-5 köpa Moduler som ingår i paketet: Säng (1600x800x1900); Sängbord (2 st.) (410х474х410); 3-vings garderob med spegel (1300x2150x500). 16 790 rub.

Råd! Du kan inte ändra formen eller höjden på sänggaveln, tänk därför över allt till minsta detalj när du bestämmer dig för en uppsättning.

fjorton

Nattduksbord

För makarnas säng bör det naturligtvis finnas två sådana piedestaler. Ibland finns bordslampor på dem, om layouten inte innehåller lampor. Skåpet kan se ut som en bordsskiva med ben, ha en låda eller vara ett ganska rymligt miniskåp med en dörr som kan öppnas eller flera lådor. Förresten, olika piedestaler kan erbjudas inom en uppsättning..

Råd! Fundera på om du behöver extra lagringsutrymme, eller bara en bänkskiva för att placera en ofärdig bok eller en vas med en blomma?

Chiffong

Om du har ett separat rum i din lägenhet – ett omklädningsrum, behöver du inte en garderob i sovrummet. Men få kan skryta med en sådan lyx, så låt oss se vilken typ av skåp det finns. Fler och fler ägare föredrar garderober – de är otroligt rymliga och kräver inte extra utrymme för att öppna dörrarna. I en sådan garderob kan du inte bara hänga klänningar och jackor, lägga ut sängkläder och handdukar – detta inkluderar skor och sängkläder – filtar, kuddar, fjädrar.

fjorton

Råd! Om rummet är litet, välj en garderob med spegeldörrar. Speglar utökar rummet visuellt, och det finns inget behov av en extra fristående eller väggspegel.

Byrå

För dem som råkar bo i en lägenhet med omklädningsrum, istället för en skrymmande garderob, är det bättre att köpa en byrå. Underkläder och pyjamas, badrockar och byte av sängar finns alltid till hands. Genom att hänga en spegel över byrån förvandlar du den till ett toalettbord, och du kan placera kosmetika och minnesvärda foton i ramar och färska blommor i krukor och andra söta små saker på ytan av detta möbelelement..

fjorton

Råd! Byråerna är också olika, var uppmärksam inte bara på antalet nischer, utan också på deras storlek. Till exempel kan det finnas två breda lådor för sängkläder och många små för strumpor, strumpor, näsdukar och andra textilier..

Spegel

Om du inte gillar skåpets spegelfronter eller spegeln ovanför byrån kan du köpa en fristående spegel, men det här alternativet är bara för stora sovrum. Ett litet sovrum kommer inte att tillåta sig själv sådan extravagans.

Antik spegel och lyxig handgjord trä byrå ser väldigt harmonisk ut

Antik spegel och lyxig handgjord trä byrå ser väldigt harmonisk ut

Om du behöver en spegel i full längd är det inte lönsamt att hänga den på väggen för att spara utrymme – du kommer fortfarande att behöva gå en bit tillbaka för att fånga hela bilden. Installera en fåfänga – detta är både en spegel i full storlek och ett extra sängbord för kosmetika och hygienprodukter, hårtork, tillbehör, smycken och mer.

Råd! Trellis skiljer sig från toalettbordet genom närvaron av tre speglar samtidigt, med hjälp av vilken du kan se dig själv från varje sida. Detta alternativ är oumbärligt för de damer som gillar att styla håret i komplexa frisyrer och ha asymmetriska kläder..

Sminkbord

Ett attribut för ett exklusivt sovrum för kvinnor. Detta är ett litet bord med en spegel och en puff eller en liten stol för att bekvämt applicera smink och göra andra procedurer med ditt utseende. Tyvärr är toalettbordet inte heller för miniatyrrum..

fjorton

Bankett

En slags bänk, som är placerad vid foten av sängen. Överkast och dekorativa kuddar från sängen läggs på bänken på natten.

I princip klarar många ägare sig utan denna möbel, men äldre kommer inte att störas av ytterligare sittutrymme, eftersom sängens madrass pressas och deformeras från konstant lokalt inflytande..

fjorton

Osmansk eller fåtölj

I ett ganska stort sovrum kan du välja en plats för vila och avkoppling med en filt, en bok eller en kopp te. Placera en golvlampa bredvid den, och, om du vill, omslut stolen med en skärm – och hörnet av paradiset är klart..

Sovrum fast pris

Så – för de mest blygsamma rummen kan du begränsa dig till en säng och en garderob, för rymliga rum – använd allt som ditt hjärta önskar, eller som budgeten tillåter. Först och främst spelar materialet en roll – ett naturligt massiv kommer att kosta en storleksordning mer än laminerad spånskiva, men sådana möbler kommer också att hålla mycket längre.

Råd! Om du vill kan du mot en avgift ändra den färdiga fabriksinställningen genom att lägga till inbyggda lampor, ytterligare förvaringsnischer och andra bekvämligheter..

fjorton

Råd! Köpet av ett färdigt headset kommer i alla fall att kosta mindre än att köpa alla nödvändiga element i olika butiker. Men det är fortfarande önskvärt att anpassa dem till varandra när det gäller stil, och detta är nästa fråga..

Stilriktning

När du utrustar ett sovrum i klassisk stil, välj möbler från trä av övervägande värdefulla arter – mahogny, karelsk björk, ek, körsbär. Det är alltid massivt, men samtidigt graciösa möbler med släta konturer, dekorerade med sniderier och förgyllning. Det vita sovrumset kommer också att matcha klassikerna – dess fördel är att det passar alla tak- och väggdekorationer.

Aning! För ett minimalistiskt sovrum, få en säng utan sänggavel med ben dolda från sikten. Föredra skjutbara garderober med glasfasader, och det är bättre att vägra gångjärnshyllor och skåp.

Ett lantligt sovrum är konstgjorda möbler med patina och skav, med ett överflöd av textilier. Den högteknologiska stilen gillar inte onödiga detaljer; headsetet för ett sådant sovrum bör göras i en lakonisk design. Glas, plast, massivt trä välkomnas maximalt, ersätt spånskiva.

Du kan dekorera en plantskola i en mängd olika stilar, beroende på åldern och könet på dess invånare. Barns sovrumsset utmärks alltid av ljusa färger, glatt och piggt humör och absolut säkerhet för barnet. Du kan se exempel på otroliga barnmöbler i den föreslagna videon..

Published
Categorized as Sovrum