Sovrumsdesign i loftstil: 75 fotoidéer

Sovrumsdesign i loftstil: 75 fotoidéer

Ett extraordinärt “vinds” -motiv i inredningen kan göra det vanligaste rummet till ett bekvämt familjenbo. Trots att denna stil kännetecknas av en speciell atmosfär av kaos och kreativ oordning, garanterar designen av ett sovrum i loftstil entydigt sina ägare mys, funktionalitet och en stor portion inspiration..

Funktioner i loftstil

Överraskande nog har den mycket populära industridesignen återfödts från enkla övergivna industribyggnader. De viktigaste kännetecknen för ett loft inkluderar sådana intressanta punkter:

1. Kombination av modernt och förr. Det kan vara gamla skiljeväggar och ny belysningsteknik, antika klockor och möbler från nya designerkollektioner..

2. Obligatorisk närvaro av industriella element. Helst kan dessa vara rör, tegel, murade eller putsade väggar. Det är också möjligt att skapa en trolig imitation av allt ovan eller ett av de föreslagna alternativen..

3. Fri layout av lokalerna. Det är lämpligt att lämna utrymmet så öppet som möjligt. Detta gäller till och med fönster, som helst ska vara stora och öppna gardiner..

4. Funktionella möbler. Detta inkluderar krom garderober, soffbord, en säng på en metallram.

5. Höga ljusa tak. Visuellt gör de rummet ännu mer fritt och rymligt..

6. Levande kontraster. Dessa inkluderar att dela rummet med färgglada textilier och kreativ inredning, som till och med kan användas kuddar med extraordinära prydnader..

Loft Style Sovrum Design - Funktioner

Färglösningar

Det är det rätt valda utbudet av färger och nyanser som effektivt kan lyfta fram enskilda detaljer, göra ändringar i den övergripande inredningen i sovrummet och fylla det med mys, kreativitet, värme och andra komponenter som lätt kommer att betona de personliga preferenser och förfinad smak av ägaren..

Sovrum i vitt loftstil

Ljusa färger i kombination med denna inredningsstil är praktiskt taget ett “sött par”. I ingen nyans ser ett loft så elegant och harmoniskt ut som i vitt. Om så önskas kan den lätt spädas ut med kontrasterande skär i form av turkosa kuddar, kaffemöbler eller blå tillbehör. Med den exklusiva användningen av snövita nyanser i designen kommer sovrummet att bli konservativt och fredligt, i kombination med citron – varmt och i kombination med ljusblå nyanser – känsligt och elegant.

Vitt loftstil sovrum - Inredning Vitt loftstil sovrum - Inredning

Sovrum i blåttstil

Blå nyanser är en utmärkt lösning för ett rum där en person vilar. De har en gynnsam effekt på psyket, lindrar nervös spänning och lugnar. Dessutom ser marinpaletten i interiören alltid återhållsam och ovanlig ut. Ljus turkos färg passar bra med vitt och beige, blått – med grått, blått – med mynta och gult. Glöm inte att för sådana intensiva och ljusa motiv i design måste du ta hand om rätt belysning. Förutom de viktigaste ljuskällorna är det också värt att använda dekorativa lampor så att rummet inte verkar för kallt..

Blue Loft Sovrum - Inredning Blue Loft Sovrum - Inredning

Grönt sovrum i loftstil

Oliv, mynta, pistage, smaragd – det här är inte alla gröna nyanser som kan ge dig en god vila efter en hård dag på jobbet. Även den gamla praktiken med feng shui talar om detta. Idealiska kombinationer är vitgrön, gulgrön, grågrön och blågrön. Gröna accenter kan användas för att markera ovanliga inredning eller textilelement. Och med hjälp av åldrade trämöbler i det gröna sovrummet kan du enkelt fördjupa dig i atmosfären i en skogsdunge..

Grönt loftstil sovrum - Inredning Grönt loftstil sovrum - Inredning

Sovrum i grå stil

Blyskärmar i inredningen är ett elegant alternativ, som trots sin neutralitet fungerar som en underbar bakgrund för ljusa möbler och uttalad inredning. Grå kan visa det sanna djupet hos de medföljande nyanserna, för vilka det uppskattas av designers över hela världen. De mest populära färgscheman är en kombination av grått med vitt, rött och grönt..

Grått loftstil sovrum - Inredning Grått loftstil sovrum - Inredning

Gult loftstil sovrum

Detta är ett ganska extravagant alternativ för kreativa och optimistiska människor. En solig palett kommer att vara en riktig räddning för ett mörkt sovrum. En ljus nyans kommer att fylla rummet med extra värme och ljus. Det går bra med nästan alla andra ljusa bröder, men särskilt vackert – med neutrala vita, gråa och beige toner. Ljusare blandningar för rikedomskännare är citronmynta, apelsinkaffe och banangrönt..

Gul loft Sovrum - Inredning Gul loft Sovrum - Inredning

Ytbehandlingar och material

Att inreda ett sovrum är alltid en mycket viktig process, oavsett inredningsriktning, men för loftstil är det en av de viktigaste faktorerna som kan förenkla utformningen av ett rum avsevärt..

Golv

Det mest optimala valet av golv för ett sovrum i loftstil är naturligt trä, betong eller laminat, vilket kommer att skapa en vacker imitation av naturmaterial.

Loft Style Sovrum Design - Golvfinish Loft Style Sovrum Design - Golvfinish

Väggar

För att följa alla regler för loftet i inredningen är det tillräckligt att uppmärksamma alternativ med grovt gips, kala väggar eller imitation av en tegelvägg. Sådana enkla element kommer att kunna förmedla atmosfären av komfort, slarv och “kreativ oordning”, vilket är vad denna stil kräver..

Loft Style Sovrum Design - Väggdekorationer Loft Style Sovrum Design - Väggdekorationer

Tak

Oftast rekommenderar designers att dekorera ett “loft” -tak i form av en betongplatta, balkar eller plankor. Ett annat alternativ är den vanliga slarviga vitkalkningen..

Loft Style Sovrum Design - Takfinish Loft Style Sovrum Design - Takfinish

Sovrumsmöbler i loftstil

Loftets stora plus är att även en gammal klocka kan passa perfekt in i denna originaldesign. Detsamma kan sägas om ett gammalt träbord, en gungstol eller en “mormors” symaskin. Huvudprincipen för att välja möbler är funktionalitet och enkelhet. Det är värt att uppmärksamma små hängande hyllor, en soffbok, rektangulära skåp. En kompetent kombination av modernt och vintage hjälper till att översätta även de mest vågade idéerna till verklighet.

Loft Style Sovrum Design - Möbler Loft Style Sovrum Design - Möbler Loft Style Sovrum Design - Möbler Loft Style Sovrum Design - Möbler

Dekor och textilier

När du väljer inredning och textilier för ett sovrum i loftstil kan du vara uppmärksam på både catchy och ljusa tillbehör och små snygga saker. De kan vara metallprodukter, handgjorda souvenirer, blomsterpaneler, stenfigurer, etc..

Gardiner och gardiner på loftet används praktiskt taget inte, men vid behov bör du föredra ljusa nyanser och handgjorda textilier av linne eller bomull.

Sovrumsdesign i loftstil - inredning och textilier Sovrumsdesign i loftstil - inredning och textilier Sovrumsdesign i loftstil - inredning och textilier

Litet sovrum i loftstil

Hur konstigt det än låter för finsmakare av stora utrymmen, kan det mest lugnande och bekväma sovrummet skapas i ett litet rum. I kombination med ett loft är detta dubbelkomfort för själen.

När du inreder ett rum är det värt att komma ihåg att ljusa färger inte bara passar perfekt in i den övergripande bilden, utan också visuellt fördubblar utrymmet. För att den allmänna bakgrunden inte ska bli tråkig och monokromatisk kan du kombinera beige textilier med kaffegolv.

Minsta möbel – maximal komfort. Den optimala uppsättningen är en säng, ett soffbord och väggmonterade bokhyllor. Ömtålig praktik hjälper till att hålla rummet tillräckligt fritt för luft och ljus..

Det är trevligt att använda dekorativa element slumpmässigt från varandra, och inte störa ett separat skåp med dem. Belysning i form av LED -lampor kan också vara en del av dekorationen av sovrummet..

Om du vill kan du skapa en riktig “loftseffekt” i ditt sovrum. Detta kräver inga stora utgifter-bara handritade sängbord, några trälådor, en säng på en låg plattform och handgjorda souvenirer kommer att räcka. Ett sådant val kommer definitivt att bli en originallösning..

Litet sovrum i loftstil - Inredning Litet sovrum i loftstil - Inredning Litet sovrum i loftstil - Inredning Litet sovrum i loftstil - Inredning Litet sovrum i loftstil - Inredning

Loftstil sovrum design – foto

Vårt stora utbud av fotografier av sovrum i loftstil kommer att vara en bra guide för dig till denna extravaganta trend inom inredning. Glad titt!

Loft stil sovrum inredning - foto Loft stil sovrum inredning - foto Loft stil sovrum inredning - foto Loft stil sovrum inredning - foto Loft stil sovrum inredning - foto Loft stil sovrum inredning - foto Loft stil sovrum inredning - foto Loft stil sovrum inredning - foto Loft stil sovrum inredning - foto Loft stil sovrum inredning - foto Loft stil sovrum inredning - foto Loft stil sovrum inredning - foto Loft stil sovrum inredning - foto Loft stil sovrum inredning - foto Loft stil sovrum inredning - foto Loft stil sovrum inredning - foto Loft stil sovrum inredning - foto Loft stil sovrum inredning - foto Loft stil sovrum inredning - foto Loft stil sovrum inredning - foto Loft stil sovrum inredning - foto Loft stil sovrum inredning - foto Loft stil sovrum inredning - foto Loft stil sovrum inredning - foto Loft stil sovrum inredning - foto Loft stil sovrum inredning - foto Loft stil sovrum inredning - foto Loft stil sovrum inredning - foto Loft stil sovrum inredning - foto Loft stil sovrum inredning - foto Loft stil sovrum inredning - foto Loft stil sovrum inredning - foto

Video: Loft Style Bedroom – Interior Ideas

Published
Categorized as Sovrum