Culoare liliac în interior (90 de fotografii)

Culoare liliac în interior (90 de fotografii)

Schema de culori a interiorului traduce lumea interioară a proprietarului său. Alegerea nuanțelor de liliac pentru decor caracterizează naturile creative rafinate, dintre care mulți sunt capabili să se inspire și să aibă putere din această culoare aerisită..

Caracteristici ale culorii și influenței asupra psihicului

Liliacul este o culoare purpurie decolorată. La fel ca multe altele, are o varietate de palete. Lavanda albăstruie se află în rândul spectrului rece și, prin urmare, este potrivită pentru încăperile cu ferestre orientate spre sud sau est. Culoarea liliac poate fi caldă, iar în combinațiile potrivite vor fi potrivite în camerele nordice..

Tonul moale, delicat și delicat, se amestecă armonios atât în ​​stilul minimalist, cât și în clasicul luxos. În plus, atingerea la modă a vintage-ului și prevalența obiectelor retro fac din nuanțe relevante din nou și le consolidează la vârful popularității, printre altele, în designul interior..

Liliacul poate aduce propriul farmec oricărei soluții stilistice. Oferind unei persoane un mesaj emoțional puternic, el se aruncă în propria sa realitate în afara timpului și a spațiului. Probabil, motivul pentru aceasta rezidă în esența întregii palete violete – în unitatea albastru și roșu. De asemenea, au o influență destul de puternică și uneori chiar agresivă asupra unei persoane. Cu toate acestea, toate aceste „negative” sunt eliminate, în primul rând, prin suprimarea unei culori cu alta și, în al doilea rând, prin adăugarea unui alb de înmuiere.

Culoarea lila simbolizează aerisirea, visul, creativitatea, senzualitatea și misterul. Oamenii care preferă această culoare se deosebesc adesea prin ușurința de dispoziție, flexibilitatea minții și, de asemenea, creativitatea dezvoltată. Pe de altă parte, unii psihologi observă că astfel de personalități sunt infantile, zadarnice, secrete și neîncrezătoare..

Există părerea că culoarea liliac nu este potrivită pentru spațiile mari în care oamenii petrec mult timp, dar este mai bine să o folosiți în proiectarea camerelor de zi mici. Aceasta este o afirmație destul de controversată, deoarece totul este pur individual. Dacă proprietarii casei au o profundă simpatie pentru un astfel de fundal și se simt suficient de confortabil în împrejurimile sale, atunci este destul de potrivit să decorați holul sau dormitorul cu ei..

Cu toate acestea, moderarea și echilibrul sunt importante aici. Un exces de nuanță florală bogată și activă într-un interior poate provoca sentimente de depresie și anxietate. În același timp, cele mai ușoare opțiuni sau tonuri profunde de accent vor ajuta la calmarea și ameliorarea anxietății inutile..

Culoarea liliacului în interior - Caracteristici

Combinații de culori

Trebuie remarcat faptul că este recomandabil să nu folosiți liliacul ca soluție monocromă pentru locuințe. Culoarea trebuie combinată cu alte tonuri, de preferință cel puțin 3. Merită în special să înconjurați cele mai strălucitoare accente.

Liliac cu alb

Albul proaspăt și neutru se potrivește bine cu orice altă nuanță. Liliacul nu face excepție. Combinația cu movul pal arată deosebit de blând și romantic..

Utilizarea unor figurine frumoase, rame pentru oglinzi, picturi sau fotografii cu modele filigranate va fi extrem de adecvată..

Liliac cu alb - Combinația de culori din interior Liliac cu alb - Combinația de culori din interior

Liliac cu gri

Combinație incredibil de elegantă, dar oarecum mișto. Gri formează fundalul perfect al opulenței liliacului. Această culoare va face interiorul mai complex, interesant și convingător..

Liliac cu gri - Combinația de culori din interior Liliac cu gri - Combinația de culori din interior

Liliac cu verde

Ideea de a combina culoarea liliacului cu verde este sugerată de însăși natura. Cuplul armonios aduce în cameră o gingășie suculentă de primăvară, evocând asociații plăcute cu înflorirea liliacilor, violetelor, lavandei și irisului. Vă rugăm să rețineți că fisticul, menta, arborele de ceai sunt potrivite pentru versiunea decolorată a violetului – tonuri moi, dezactivate. Dacă camera are detalii violete bogate, atunci este potrivit să adăugați același accent verde intens..

Liliac cu verde - Combinația de culori din interior

Liliac cu galben

O altă mișcare de proiectare bine gândită. Ca și în alte cazuri, alegerea nuanțelor potrivite este de o importanță deosebită. Notele de lamaie, mustar se vor contopi perfect intr-un duet armonios cu pervinca albastra si respectiv liliac roz..

Galbenul se pierde adesea în alte combinații de culori, dar aici joacă cu toată forța și ocupă un loc de frunte, aducând energie solară și pozitivă spațiului..

Liliac cu galben - Combinația de culori din interior Liliac cu galben - Combinația de culori din interior

Liliac cu bej

Cantarul nud cu lapte cremos arată foarte moale și drăguț. Ea creează o atmosferă unică în care este plăcut să fii. Efectul rezultat al confortului, ușurinței și confortului explică popularitatea subtonurilor bej..

Nuanțele mutate oferă o bază neutră pentru accentele liliac. Culorile precum smântâna, laptele, nisipul, fildeșul se vor potrivi organic în interiorul calm al unui dormitor, creșă sau cameră de zi. Violetul poate fi folosit pentru a decora unul dintre pereți, perdele, lămpi și perne.

Liliac cu bej - Combinația de culori din interior Liliac cu bej - Combinația de culori din interior

Culoare lila în design interior – fotografie

Notele de liliac pot crea un spațiu spațios și proaspăt pentru orice parte a casei. Cu toate acestea, fiecare dintre camere are propriul scop funcțional și, prin urmare, propriile sale particularități în utilizarea mișcărilor de culoare..

Culoare liliac în interiorul bucătăriei

Culoarea liliac creează o atmosferă incredibil de festivă, ușoară de primăvară în bucătărie. Puteți sublinia această decorație cu ajutorul plantelor verzi, florilor, oglinzilor, suprafețelor transparente. Folosiți, de asemenea, portocale, galbene și finisaje din lemn cald pentru a adăuga o notă de căldură. Pe de altă parte, pentru un stil contemporan, optează pentru o cască albă clară, cu linii drepte și curate..

Culoare liliac în interiorul bucătăriei - Design foto Culoare liliac în interiorul bucătăriei - Design foto Culoare liliac în interiorul bucătăriei - Design foto Culoare liliac în interiorul bucătăriei - Design foto Culoare liliac în interiorul bucătăriei - Design foto Culoare liliac în interiorul bucătăriei - Design foto Culoare liliac în interiorul bucătăriei - Design foto Culoare liliac în interiorul bucătăriei - Design foto Culoare liliac în interiorul bucătăriei - Design foto Culoare liliac în interiorul bucătăriei - Design foto Culoare liliac în interiorul bucătăriei - Design foto Culoare liliac în interiorul bucătăriei - Design foto Culoare liliac în interiorul bucătăriei - Design foto

Culoare liliac în interiorul camerei de zi

Atunci când decorați interiorul sufrageriei folosind culori liliac, ar trebui să înconjurați astfel de pete cu un număr mare de nuanțe deschise de alb, gri, bej. În caz contrar, riști să obții un efect intruziv și enervant..

Notele de lavandă, gri-liliac, lavandă vor arăta și mai elegante dacă sunt vopsite cu piese de mobilier din catifea, tulle ușoare, textile lucioase sau mate. În plus, decorarea interioară va deveni mult mai strălucitoare și mai interesantă dacă accentele galben, albastru, verde, turcoaz, roz contrastează cu liliacul. Încercați să nu uitați de echilibrul culorilor, luptați pentru gama cea mai armonioasă.

Culoare liliac în interiorul sufrageriei - Design foto Culoare liliac în interiorul camerei de zi - Photo Design Culoare liliac în interiorul sufrageriei - Design foto Culoare liliac în interiorul sufrageriei - Design foto Culoare liliac în interiorul camerei de zi - Photo Design Culoare liliac în interiorul sufrageriei - Design foto Culoare liliac în interiorul camerei de zi - Photo Design Culoare liliac în interiorul camerei de zi - Photo Design Culoare liliac în interiorul sufrageriei - Design foto Culoare liliac în interiorul sufrageriei - Design foto Culoare liliac în interiorul camerei de zi - Photo Design Culoare liliac în interiorul camerei de zi - Photo Design

Culoare liliac în interiorul dormitorului

În acest design, dormitorul capătă o atmosferă misterioasă de romantism. Adesea, designerii includ semitone nud în design, făcând spațiul calm și confortabil..

Tapetul, perdelele sau lenjeria de pat florală sunt o mișcare excelentă. Utilizarea mai multor accente violete va adăuga expresivitate aspectului general, mai ales dacă se joacă cu nuanțe nobile de smarald.

Culoare lila în interiorul dormitorului - Design foto Culoare lila în interiorul dormitorului - Design foto Culoare liliac în interiorul dormitorului - Design foto Culoare liliac în interiorul dormitorului - Design foto Culoare lila în interiorul dormitorului - Design foto Culoare lila în interiorul dormitorului - Design foto Culoare lila în interiorul dormitorului - Design foto Culoare lila în interiorul dormitorului - Design foto Culoare lila în interiorul dormitorului - Design foto Culoare lila în interiorul dormitorului - Design foto Culoare lila în interiorul dormitorului - Design foto

Culoare liliac în interiorul băii

Baia liliac oferă impresia de puritate, romantism și fericire blândă. Într-un astfel de interior, puteți lăsa vanitatea și anxietatea de zi cu zi în afara ușii și, în schimb, vă puteți bucura de momentele dulci de pace și liniște..

Saturația culorilor poate varia de la cele mai deschise nuanțe la cele mai profunde și mai saturate. Vă recomandăm să folosiți bej cald sau alb rece ca culori suplimentare..

Elementele de decor sunt o atingere importantă care vor adăuga completitudine și confortabilitate aspectului băii. Acestea pot fi: prosoape simple în alb sau liliac; flori – lavandă, orhidee, violete, iris; vaze figurate, oglinzi, poze mici în rame; coșuri de răchită pentru lucruri mărunte.

Culoare liliac în interiorul băii - Photo Design Culoare liliac în interiorul băii - Design foto Culoare liliac în interiorul băii - Design foto Culoare liliac în interiorul băii - Photo Design Culoare liliac în interiorul băii - Design foto Culoare liliac în interiorul băii - Photo Design Culoare liliac în interiorul băii - Photo Design Culoare liliac în interiorul băii - Photo Design Culoare liliac în interiorul băii - Photo Design Culoare liliac în interiorul băii - Photo Design Culoare liliac în interiorul băii - Photo Design Culoare liliac în interiorul băii - Photo Design

Culoare liliac în interiorul holului

Holul este locul de unde intră o nouă energie pozitivă în casă. Prin urmare, numai articolele necesare sunt adecvate aici, comandate, care nu interferează cu fluxul de forțe în locuința ta..

Culoarea lila combinată cu alb în acest context este o soluție foarte bună. Acestea creează o zonă luminoasă, spațioasă de curățenie și eleganță, care inspiră gospodăriile și oaspeții către o atitudine creativă pozitivă..

Culoare liliac în interiorul holului - Design foto Culoare liliac în interiorul holului - Design foto Culoare liliac în interiorul holului - Design foto Culoare liliac în interiorul holului - Design foto Culoare liliac în interiorul holului - Design foto Culoare liliac în interiorul holului - Design foto Culoare liliac în interiorul holului - Design foto Culoare liliac în interiorul holului - Design foto Culoare liliac în interiorul holului - Design foto

Culoare liliac în interiorul camerei copiilor

Un loc minunat pentru a crea o „dispoziție liliac” este o cameră pentru cei mici. Lavanda, violetul, liliacii bogați vor oferi o atmosferă unică de vise fabuloase. Combinația cu roz, fistic, albastru și galben va aduce un confort excepțional teritoriului copilăriei..

Această paletă este capabilă să realizeze cele mai îndrăznețe și interesante idei. De exemplu, pe pereți puteți agăța imagini colorate, afișe, atașați autocolante de vinil sub formă de copac ajurat, fluturi. Este o idee bună să construiești o zonă moale lângă fereastră, precum și să echipezi o măsuță cu scaune pentru ceremonia ceaiului..

În general, liliacul este o alternativă demnă la roz și, prin urmare, este mai obișnuit să-l folosiți în camere pentru tinere prințese..

Culoare liliac în interiorul unei camere pentru copii - Design foto Culoare liliac în interiorul unei camere pentru copii - Design foto Culoare liliac în interiorul unei camere pentru copii - Design foto Culoare liliac în interiorul unei camere pentru copii - Design foto Culoare liliac în interiorul unei camere pentru copii - Design foto Culoare liliac în interiorul unei camere pentru copii - Design foto Culoare liliac în interiorul unei camere pentru copii - Design foto Culoare liliac în interiorul unei camere pentru copii - Design foto Culoare liliac în interiorul unei camere pentru copii - Design foto Culoare liliac în interiorul unei camere pentru copii - Design foto Culoare liliac în interiorul unei camere pentru copii - Design foto Culoare liliac în interiorul unei camere pentru copii - Design foto Culoare liliac în interiorul unei camere pentru copii - Design foto Culoare liliac în interiorul unei camere pentru copii - Design foto Culoare liliac în interiorul unei camere pentru copii - Design foto

Video: Nuanțe de violet și liliac în interior

Published
Categorized as Idei