Combinarea tapetului în interior: 60 de idei (foto)

Alegerea învelitorilor de perete a fost întotdeauna o sarcină solicitantă. Tapetul ajută să întruchipeze pe deplin stilul dorit în design sau să devină un fundal armonios pentru o compoziție frumoasă. Combinarea tapetului în interior este o combinație de diferite modele, culori, texturi. Experții din întreaga lume folosesc o astfel de abordare originală nu numai datorită… Continue reading Combinarea tapetului în interior: 60 de idei (foto)

Published
Categorized as Idei

Masuta de cafea din sticla (75 fotografii)

Chiar și o măsuță mică poate fi o piesă de mobilier funcțională. Dotat cu calități decorative ridicate, acesta va acționa, de asemenea, ca un accent original, care va completa în mod adecvat conceptul general al stilului camerei. Așa puteți descrie o măsuță de cafea din sticlă care nu va trece niciodată neobservată. Are o mare… Continue reading Masuta de cafea din sticla (75 fotografii)

Published
Categorized as Idei

Uși de interior din sticlă (peste 65 de fotografii)

Ușile interioare din sticlă sunt un fenomen relativ nou, dar s-au stabilit deja ferm pe partea pozitivă. Puțină lume știe, dar primele prototipuri ale unor astfel de modele au fost inventate și utilizate cu succes de francezi în secolul al XVII-lea. Desigur, acestea nu corespundeau caracteristicilor estetice și de rezistență ridicate ale modelelor moderne, dar… Continue reading Uși de interior din sticlă (peste 65 de fotografii)

Published
Categorized as Idei

Culoare liliac în interior (90 de fotografii)

Schema de culori a interiorului traduce lumea interioară a proprietarului său. Alegerea nuanțelor de liliac pentru decor caracterizează naturile creative rafinate, dintre care mulți sunt capabili să se inspire și să aibă putere din această culoare aerisită.. Caracteristici ale culorii și influenței asupra psihicului Liliacul este o culoare purpurie decolorată. La fel ca multe altele,… Continue reading Culoare liliac în interior (90 de fotografii)

Published
Categorized as Idei

Cuști de iepure DIY (70 de fotografii)

A avea o iepureză echipată corespunzător este una dintre cele mai importante condiții pentru păstrarea acestor rozătoare pufoase. Atât rasele domestice, cât și cele decorative au nevoie de un spațiu separat – vă permite să asigurați îngrijirea necesară și să protejați animalele de companie de posibile probleme. Având la dispoziție materiale și abilități minime în… Continue reading Cuști de iepure DIY (70 de fotografii)

Published
Categorized as Idei

9 idei de decor de perete DIY

Procesul de decorare este etapa finală a decorării interioare. După munca depusă, decorarea este incredibil de plăcută. Crearea unui mediu frumos pe cont propriu aduce o satisfacție specială. Dacă aveți timp liber și doriți să implementați un design original, atunci nu ezitați să treceți la creativitate. Am pregătit pentru dvs. o selecție de idei moderne… Continue reading 9 idei de decor de perete DIY

Published
Categorized as Idei

Stil shabby chic în interior: 110 idei de fotografii

Îmbrăcămintea, accesoriile sau decorul în stilul shabby chic se aud astăzi, dar inițial această tendință își are originea în domeniul designului interior. Camera, care combină elemente de retro, vintage, precum și Provence, arată puțin șocantă, dar întotdeauna interesantă. Datorită granițelor neclare, nu este ușor să creăm un stil shabby-chic în interior, precum și să echilibrăm… Continue reading Stil shabby chic în interior: 110 idei de fotografii

Published
Categorized as Idei

Trandafir de hârtie DIY: 90 de idei de fotografii

Trandafirii de hârtie sunt un decor uimitor și neobișnuit care poate fi folosit ca decor interior sau cadou original. Folosind tehnici foarte simple, le puteți face singuri. Trandafirii de hârtie îți vor umple casa cu căldură și confort blând și fiecare dintre ei va fi răsplătit cu dragostea autorului. Un buchet de astfel de trandafiri… Continue reading Trandafir de hârtie DIY: 90 de idei de fotografii

Published
Categorized as Idei

DIY tandoor: 60 de fotografii și idei

Recent, pe parcele private, puteți găsi deseori cuptoare orientale cu un nume exotic – tandoor. Sunt minunate pentru gătit în aer liber și vă vor impresiona cu siguranță oaspeții. Ce este deosebit de frumos – un astfel de dispozitiv poate fi realizat manual. Cum? Să aruncăm o privire mai atentă la această problemă.! Cum funcționează… Continue reading DIY tandoor: 60 de fotografii și idei

Published
Categorized as Idei

Tapet gri în interior (80 de fotografii)

Versatilitatea gri nu poate fi exagerată. Un astfel de fundal complet neutru este soluția optimă pentru orice interior. Spectrul acromatic nu concurează cu alte nuanțe, deoarece este doar o umbră, ceva între lumină și întuneric. Astfel, culorile mobilierului, decorului și textilelor vor rămâne la fel de saturate, dar din cauza lipsei de contrast, vor fi… Continue reading Tapet gri în interior (80 de fotografii)

Published
Categorized as Idei